Coșul este gol!

Termeni si Conditii

  • S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L.
  • J3/1806/2020               C.U.I. RO43296024
  • Adresa: Str. Strada Eugen Lovinescu Nr. 7, Bloc 82 bis, Scara C, Apartament 1, Pitesti, Judetul Arges
  • Telefon: 0771049498(digi);

               Luni-Vineri 9-17;

  • E-mail: vanzari@it-mag.ro (timp raspuns max. 1 zi lucratoare);

                         office@it-mag.ro (pentru distribuitori si reclamatii).

Elemente Definitorii
    S.C. DAVID PRINT EXRESS S.R.L. cu sediul in Str. Strada Eugen Lovinescu Nr. 7, Bloc 82 bis, Scara C, Apartament 1, Pitesti, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/1806/2020 si avand Codul Unic de Inregistrare: 43296024 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.IT-MAG.RO si a magazinului IT-MAG.
    Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). Compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.1. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.it-mag.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa: office@it-mag.ro2. Accesul la Informatie si Confidentialitate
    Compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.
    Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L.        
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale site-ului www.it-mag.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comeciale, numai in scopuri justificate.    
Datele dumneavoastra personale mai pot fi folosite de catre compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii
a. Descrierea si disponibilitatea produselor
    
S.C.  DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.it-mag.ro. Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specifiicatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.it-mag.ro fara o notificare prealabila.
Compania S.C.  DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe site-ul www.it-mag.ro. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.
b. Servicii oferite de S.C.  DAVID PRINT EXPRESS S.R.L.
Compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face numai in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de S.C.  DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in baza unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit. Orice neconcordanta referitoare la produsul comandat se poate solutiona in maxim 14 zile de la primirea acestuia, ulterior acestei perioade nu se vor mai primi solicitari pe aceasta tema.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de transport aferente garantiilor vor fi suportate integral de catre firma  DAVID PRINT EXPRESS (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma  DAVID PRINT EXPRESS, clientul are obligatia de a trimite produsul catre  DAVID PRINT EXPRESS numai prin firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution
Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu CEREREA DE RETUR! Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand CEREREA DE RETUR asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs. 
Pentru orice alta problema referitoare la o comanda care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu domnul Clapa Marius Cristian, email: office@it-mag.ro
c. Garantia si service-ul produselor
Compania S.C.  DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie.
In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.
Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)
Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa accesati pagina 
garantia produselor.
d. Termenii si conditiile de livrare
Inainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei.
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.).
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma DAVID PRINT EXPRESS sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei)
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma DAVID PRINT EXPRESS, clientul are obligatia de a trimite produsul catre DAVID PRINT EXPRESS numai prin firma de curierat Nemo Express.
In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana.
Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate.
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport dus – intors.
Pentru mai multe informatii legate de costurile de transport, va rugam sa accesati acest link: 
https://www.it-mag.ro/informatii-transport
Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs4. Limitarea obligatiilor pentru preturi
Toate preturile prezentate pe site-ul www.it-mag.ro includ TVA (19%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului, decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 
Compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 150 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.it-mag.ro fara o notificare prealabila.5. Conditii si termene de plata
Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau carte de credit online, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. la adresa de e-mail office@it-mag.ro. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitate integral pentru a initia livrarea.
Comanda minima pentru plata online cu cardul este de 100 de lei iar pentru plata ramburs sau prin OP 100 LEI.6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul www.it-mag.ro au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Compania S.C.DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser
Site-ul www.it-mag.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania S.C.DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.it-mag.ro
Compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul 
www.it-mag.ro.8.Renuntarea la cumparare si returul
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.“
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014
Site-ul
 www.it-mag.ro  nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Si  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. www.it-mag.ro  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, www.it-mag.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta 
www.it-mag.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
Site-ul www.it-mag.ro si materialele aferente sunt oferite .asa cum sunt. si .atat cat sunt disponibile.
Societatea SC DAVID PRINT EXPRESS SRL  nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza Rapid sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
SC DAVID PRINT EXPRESS SRL  nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa 
office@it-mag.ro 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in folosind informatii de pe site producator sau review-uri , astfel incat SC DAVID PRINT EXPRESS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, sau pentru eventualele specificatii  viciate de erori de operare umane). De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. In cazul oricarei probleme privind neconconcordanta intre descrierea produsului si caracteristicile effective alte produsului. Cumparatorul poate sa isi exercite dreptul de a renunta la cumparare urmand sa returneze produsul catre vanzator prin FIRMA DE CURIERARAT CU CARE ACESTA A FOST LIVRAT si sa primeasca contravaloarea sumei achitate atat pe produs cat si pentru transport . 
SC DAVID PRINT EXPRESS SRL  nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, erori informative etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC DAVID PRINT EXPRESS SRL, dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC SC DAVID PRINT EXPRESS  SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC DAVID PRINT EXPRESS SRL  de la respectivul client.


  • Drepturile de autor asupra fisierelor transmise (design-ul rapoartelor si modalitatea de prezentare a acestora) NU se vor transfera de la Vanzator catre Cumparator, dar Vanzatorul acorda Cumparatorului drepturi de utilizare in scop necomercial (strict pentru uzul propriu) a produselor finite rezultate ca urmare a Serviciilor prestate. Documentele finale vor fi livrate in format .xlsx, prin e-mail.

ATENTIE-ORICE PRODUS DIGITAL ACHIZITIONAT NU SE POATE RETURNA SI  NICI COTRAVALOAREA  ACESTUIA NU SE POATE INAPOIA!9. Obligativitatea privind Licente, Download si Standarde ISO.
a. Licentele pentru sisteme de operare
Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate, de S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. prin intermediul siteului www.it-mag.ro, vin fara software instalat, infara de produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.
Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul www.it-mag.ro.
Licententa este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se instraineaza. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.
b. Prevederile privind Standardele ISO
Potrivit legilor in vigoare produsele de tip monitoare LCD (TFT) cat si alte aparate/aparaturi cu ecran TFT sunt fabricate conform Standardului ISO14602-Clasa II. Acest standard permite existenta unui minim de 3 pixeli morti la livrare. Toate produsele de acest gen nu sunt considerate defecte potrivit celor mai sus mentionate.10. Produse Refurbished, Produse speciale si Grad B
a.Produse Refurbished
Produsele Refurbished sunt produse reconditionate si repuse in vanzare.
Ele provenind din lichidari de stoc si/sau leasing-uri operationale.
Produsele Refurbished pot avea lipsa accesorii ca: cd-uri de instalare, manuale, cabluri de date si alte accesorii din pachetele standard.
b. Produse speciale
Produsele speciale sunt produse care nu prezinta defecte ca cele de tip Grad B, insa sunt produse care, dupa caz, pot fi: netestate, produse care nu beneficiaza de transport, produse care nu beneficiaza de garantie, produse care se ridica doar de la sediul firmei sau produse ale caror consumabile lipsesc.
Produsele speciale pot avea una sau mai multe caracteristici din cele mentionate mai sus, ele fiind afisate in titlul sau descrierea produsului. Astfel cumparatorul este anuntat ca produsul respectiv este special si va stii caracteristicile acestuia inainte de a il achizitiona.
c. Produse Grad B 
Produsele Grad B sunt produse care, dupa caz, pot avea probleme ca: display zgariat, pixeli morti, pete pe display, lovituri, lipsa componente fizice, zgarieturi, indoituri, bucati sparte sau cu alte defecte de ordin fizic. 
La toate produsele de tip Grad B defectul este detaliat in lista de specificatii, in titlul acestora si in poza (in anumite cazuri), astfel cumparatorul va fii informat despre caracteristicile produsului respectiv inainte de a il achizitiona.
Toate produsele de Grad B beneficiaza de garantie si service la fel ca celelalte produse cu exceptia faptului ca in garantie nu se repara defectele deja mentionate anterior comercializarii acestora.11. Informații privind DEEE (Ecoptax / taxa de reciclare mediu)
Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot conține substanțe periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sănătății umane în cazul în care nu sunt colectate separat. Având în vedere prevederile OUG 195/2005 referitoare la protecția mediului și OUG 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții vor avea în vedere următoarea:  cumpărătorii au obligația de a nu elimina deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) ca deșeuri municipale nesortate și de a colecta separat aceste DEEE.
Ordinul nr. 1503/2017 publicat de Ministerul Mediului modifica si completeaza metodologia de calcul a taxelor si contributiilor la Fondul pentru mediu, introducand de la 1 ianuarie 2018 OUG 5/2015, Art 34 care defineste taxa ecopTAX®.
Nu se plateste ecopTAX® pentru componentele sau elementele unui echipament (componentele electrice sau electronice care fac parte din circuite electrice sau electronice, steckere, socluri, blocuri terminale, etc) ci doar asupra unui echipament complet (calculatoar, laptop, sistem AIO, UPS, imprimanta etc). Aceasta taxa reprezinta o garantie a reciclarii si insumeaza costurile de colectare, tratare si eliminare nepoluanta a echipamentelor electrice si electronice devenite deseuri. 
Mai multe informatii despre ecopTAX® pot fi gasite pe site-ul ECO-Point, organizatia non-profit care se ocupa de colectarea acestei taxe.
http://www.eco-point.ro/ce-este-ecoptax/
NOTA !
Conform normelor in vigoare, compania S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L. este absolvita de orice vina privind problemele, defectiunile sau caracteristicile produselor Speciale si Grad B deoarece cumparatorul este pus in trema cu acestea inante de achizitionarea acestor produse. Astfel prin cumpararea produselor respective, clientul accepta termenii si conditiile impuse.

 

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții