Menu
Your Cart

Informații Transport

Vă asigurăm transportul, indiferent de județul în care vă aflați în maxim 48 de ore începând din momentul confirmării telefonice a comenzii.


Transportul comenzii este GRATUIT la comenzile mai mari de 500 de LEI.

Pretul transportului pentru produsele cu valoare cuprinsa intre 10 si 500 de lei este de 25 de lei.

Produsele se livreaza catre clientii nostri prin firmele de curierat cu care furnizorii si partenerii nostri au incheiate relatii contractuale (Nemo Express, Fan Courier, DPD, Urgent Cargus, Same Day,iar returul se va face INTODEAUNA cu aceeasi companie de transport cu care au fost livrate.

Comanda minima pentru plata online cu cardul este de 10 de lei iar pentru plata ramburs sau prin OP 10 LEI.

In cazul produseleor digitale si al licentelor livrarea se va face pe suport fizic digital prin curier in maxim 48 de ore de la primirea si confirmarea telefonica comenzii sau prin E-mail la adresa specificata de catre client in maxim 48 de ore de la primirea si confirmarea telefonica a comenzii.

ATENTIE-ORICE PRODUS DIGITAL ACHIZITIONAT SE NU POATE RETURNA SI  NICI COTRAVALOAREA  ACESTUIA NU SE POATE INAPOIA!

Dacă comanda dumneavoastră este sub acest prag, sau dacă achiziționați produse Speciale sau din categoria de Pachete IT, transportul este contra cost.


VERIFICAȚI COLETUL ÎN PREZENTA CURIERULUI. Reclamațiile depuse ulterior sunt ignorate.


Vă mulțumim pentru înțelegere
!

 

Politica Cookie
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare pe site-ul nostru. Prin continuarea folosirii siteului nostru, acceptati modul de utilizare al acestora.