Menu
Your Cart

Despre Noi

  • S.C. DAVID PRINT EXPRESS S.R.L.
  • J3/1806/2020               C.U.I. RO43296024
  • Adresa: Str. Strada Eugen Lovinescu Nr. 7, Bloc 82 bis, Scara C, Apartament 1, Pitesti, Judetul Arges
  • Telefon: 0771049498(digi);

               Luni-Vineri 9-17;

  • E-mail: vanzari@it-mag.ro (timp raspuns max. 1 zi lucratoare);

                         office@it-mag.ro (pentru distribuitori si reclamatii).


S.C. DAVID PPRINT EXPRESS S.R.L  este o companie dedicată serviciilor de printing si publicitate si livrării de solutii și echipamente IT la cele mai înalte standarde, cu promptitudine, profesionalism și întotdeauna la un preț corect. Înființată în 2020, compania dorește sa își dezvolte în mod continuu și constant atât competențele tehnice cât și portofoliul de produse și servicii, asumându-și cu responsabilitate și coerență rolul de partener fidel și corect pentru toți clienții săi.

 

 Servicii oferite

- Vânzare de echipamente IT&C - sisteme desktop, sisteme laptop, mini-notebook, o gamă largă de echipamente și accesorii multimedia, echipamente foto / video, echipamente electronice, echipamente periferice, echipamente pentru birotică - imprimante / copiatoare / consumabile, echipamente de rețelistică, software, echipamente de comunicații, tablete.

 

Politica Cookie
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare pe site-ul nostru. Prin continuarea folosirii siteului nostru, acceptati modul de utilizare al acestora.