Menu
Your Cart

All In One DELL 9010, 23 Inch Full HD, Intel Core i5-3570S 3.10GHz, 4GB DDR3, 120GB SSD, Fara Picior, Grad B

All In One DELL 9010, 23 Inch Full HD, Intel Core i5-3570S 3.10GHz, 4GB DDR3, 120GB SSD, Fara Picior, Grad B


desktop optiplex 9010 all-in-one

Lucrați confortabil și flexibil


Performanță ridicată

Depășește limitele puterii de procesare cu opțiunile de procesor Intel® Core™ i5 sau Intel® Core™ i7, oferind o explozie automată de viteză atunci când este necesar datorită tehnologiei Intel® Turbo Boost 2.0.

Colaborarea ușoară promovează succesul
Colaborați și partajați date prin Voice over IP (VoIP) 1 și Microsoft® Lync. Opțiunile all-in-one includ LAN fără fir, Bluetooth® și Gigabit Ethernet pentru comunicații eficiente. Adăugați mai multă flexibilitate cu opțiunea multi-touch all-in-one, oferind o cameră rotativă opțională și suport pentru interfață.

Gestionați eficient flota dvs. de desktop

Ajutați la îmbunătățirea eficienței IT cu gestionarea de la distanță în afara bandă Intel® vPro™, partajarea imaginilor între desktop-uri și funcționalitatea de gestionare la distanță a BIOS-ului de la Dell.

Activați securitatea datelor în organizația dvs.
Ajutați să vă protejați datele critice și să îndepliniți standardele de conformitate cu Dell™ Data Protection, Trusted Platform Module (TPM), hard disk-uri auto-criptate și alte caracteristici de securitate.

Bucurați-vă de liniștea oferită de stabilitatea și asistența de clasă business
Pe măsură ce afacerea dvs. crește, stabilitatea hardware și asistența sunt esențiale pentru gestionarea bugetului și estimarea nevoilor pe termen lung. Ajutați IT-ul să se concentreze pe cele mai importante proiecte cu Dell ProSupport™ 2 și Dell Deployment Services.

Construit să reziste

Afacerea dvs. are nevoie de un desktop care poate face față celor mai dificile lucrări. Asigurați-vă fiabilitatea pe termen lung cu desktop-ul multifuncțional Dell OptiPlex™, durabil și funcțional. Desktop-urile OptiPlex sunt supuse unor teste de viață extrem de accelerată pentru a asigura o viață lungă a produsului.

Potrivirea potrivită pentru biroul dvs.
Desktop-ul Dell OptiPlex all-in-one are un design care economisește spațiu și configurații hardware flexibile care permit integrarea perfectă în orice mediu de birou, pe birou practic de orice dimensiune. OptiPlex 9010 all-in-one este una dintre cele cinci variante ale șasiului OptiPlex 9010 concepute pentru a oferi utilizatorului potrivirea potrivită și pentru a simplifica complexitatea IT.

Conceput pentru a ajuta la conservarea mediului
Ajutați la minimizarea consumului de energie și încurajați conservarea cu desktop-urile OptiPlex calificate ENERGY STAR® 5.2, cu opțiuni de alimentare foarte eficiente și caracteristici de design care respectă mediul înconjurător.

desktop optiplex 9010 all-in-one

Caracteristici
Capacitate HDD (GB) 120GB
Capacitate RAM 4 GB
Format display Widescreen
Frecventa procesor (GHz) 3.10
Generatie procesor Generatia a 3-a
Interfata HDD SSD
Rezoluție 1920 x 1080
Tip display LCD
Tip RAM DDR 3
Detalii Fizice
Carcasa All In One
Porturi 1 x VGA 1x HDMI 6 x USB 1 x RJ45 2 x PS/2 1 x Line-in
Memorie
Capacitate RAM 4 GB
Tip RAM DDR 3
Placa de Baza
Chipset Intel Q77 Express
Placa Retea Integrata
Placa Video Intel HD Graphics
Unitati De Stocare/Optice
Capacitate HDD (GB) 120GB
Interfata HDD SSD
All In One DELL 9010, 23 Inch Full HD, Intel Core i5-3570S 3.10GHz, 4GB DDR3, 120GB SSD, Fara Picior, Grad B

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: In Stoc
  • Model: 9010
863,49 LEI
Politica Cookie
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare pe site-ul nostru. Prin continuarea folosirii siteului nostru, acceptati modul de utilizare al acestora.